SS2017 nyheder fra STORY

STORY af Kranz og Ziegler er udkommet med deres nye kollektion for foråret og sommeren 2017. Med den smukke Lene Nystrøm, også kendt som Aqua Lene, som ansigt for kollektionen, kan du glæde dig til en feminin kollektion med flotte rå detaljer. Som altid med mulighed for at sammensætte charms og armbånd præcis som du ønsker, og skabe et smykke, som fortæller DIN historie.

I kollektionen fra efteråret og vinteren 2016 introducerede STORY for første gang et armbånd i pels. Til armbåndene i mink pels, kan du nu også få et i lysebrun, og den nye dreng i klassen, er de lækre armbånd i kalvepels, som fås i både sort og lysebrun.

STORY armbånd i kalve pels

Butikspris: 495 DKK | Online pris: 445,50 DKK

Understreg dit forårslook med et eller flere af de nye STORY armbånd, og gå efter nogle med farver, eventuelt som et som et flot kompliment til det klassiske sorte læderarmbånd. Kombiner med dine yndlingscharms i forgyldt sølv, og skab et varmt look.  Prøv for eksempel et armbånd med perler i ocean jasper eller afrikansk tyrkis – perfekt til forårssolen!

STORY nyheder 2017

Charm “Gold Point” 8 karat guld 845,75 DKK | Perlearmbånd Ocean Jasper 715,50 DKK | Silkearmbånd Armygrøn 225 DKK | Slangeskind armbånd Rosa perlemor 445,50 DKK

Armbåndet skal pyntes med charms, og igen er der et utal af smukke charms i kollektionen, i både sølv, forgyldt sølv, sort sølv og rosaforgyldt sølv, i flotte udformninger, med eller uden zirkonia. Enkelte charms fås også i 8 karat guld.

STORY nyheder charms i sølv, forgyldt, sort og rosa

Gå på opdagelse i STORY universet, og start din STORY samling. Vælg dit yndlingsarmbånd, style det dine yndlingscharms, som fortæller DIN historie.