Zoya introduceres som nyt mærke hos Guldcenter

!cid_219F73AF-C484-47BE-9CAB-AD107EAD59B1

Zoya introduceres som nyt mærke hos Guldcenter

Hos Guldcenter vil vi altid gerne kunne tilbyde dig et stort varieret udvalg af smykker fra de bedste kendte mærke på markedet. Derfor udvider vi løbende sortimentet, så du, uanset anledning, kan finde et smykke, der passer til dit behov og stil. Som nyeste skud på stammen introduceres Scrouples smykkeserie Zoya nu til vores sortiment. Zoya er en serie af smykker i hvidguld eller rødguld med ægte diamanter / brillanter, og køber du et smykke fra Zoya, er du derfor garanteret et eksklusiv smykke af høj, der holder mange år fremover.

Med Zoya får du en klassisk smykkeserie med personlighed

Den høje kvalitet i samspil med den lave pris gør, at ringe fra Zoya er oplagt som en eksklusiv gave til en kvinde, du har lært, eller måske endda som forlovelsesring til kvinden i dit liv. Stilen er klassisk, men med et twist, da du selv har mulighed for at bestemme, hvor store brillanterne på din ring skal være. Nogle ønsker en prangede ring, andre en mere diskret. Derfor kan du vælge mellem tre forskellige størrelser på dine brillanter, og derudover vælge mellem rødguld eller hvidguld, så du får en ring, der passer til netop dig.

I smykkeserien Zoya finder du, udover fingerringe, også øreringe og vedhæng, så man kan får et sæt. Handler du online, har vi en online pris på -15 % lige nu, men du er altid velkommen i vores butik, hvor du i ro og mag kan prøve vores smykker, før du tager den endelige valg.