Spar lige nu op til -40 % på jeres vielsesringe.

Nye Nuran vielsesringe / forlovelsesringe i shoppen - Kig forbi og spar op til -40 % hos os
Nye Nuran vielsesringe / forlovelsesringe i shoppen – Kig forbi og spar op til -40 % hos os
aaggard vielsesringe / forlovelsesringe
Nye aaggard vielsesringe / forlovelsesringe  vielsesringe / forlovelsesringe i shoppen – Kig forbi og spar op til -40 % hos os

Spar 40 % på vielsesringe og forlovelsesringe

Vejret bliver lunere og mildere. Fuglene kvidrer, og folk kommer ud fra deres vinterskjul. Det er som om, at der er noget ganske særligt i luften. Foråret står for døren, og det er, som bekendt, den helt store sæson for bryllupper af både den kirkelige og borgerlige slags. Uanset om brylluppet skal foregå i kirken, på rådhuset eller måske ude i åben natur, så er der én ting, som de fleste par er enige om, at der ikke må mangle til vielsen. De helt rigtige vielsesringe er et must og et evigt minde om den dag, man sagde sit ja til hinanden. Man skal jo kun giftes én gang i livet – forhåbentlig.

Vielsesringene er dog typisk også den største udskrivning i budgettet til brylluppet, og det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at finde de helt rigtige ringe. I anledning af foråret har vi derfor et ekstra godt forårstilbud til jer, der skal forloves eller giftes. Vi har sat mange af vores vielsesringe og forlovelsesringe i 14 karat guld og hvidguld ned i pris, så der bliver lidt ekstra luft i budgettet til sjovere ting. I kan spare helt op til 40 % i forhold til normalprisen – også på vores ringe med ægte diamanter.

Få forlovelsesringe til en god pris netop nu

Med op til 40 % rabat er der ingen undskyldning for ikke at undersøge vores store sortiment af vielsesringe nærmere. Vi har mange skønne vielsesringe og forlovelsesringe i 14 karat guld og hvidguld med og uden diamanter. Måske den ekstra gode pris i samspil med det lækre forårsvejr også kan få dig, der ikke umiddelbart går med giftetanker, ned på knæ for din udkårne. Forlovelses- og vielsesringe klarer vi for dig. Så må du selv stå for resten!