Spinning Jewelry nyheder forår 2016

Spinning Jewelry nyheder både i ringe og øreringe
Spinning Jewelry forårs nyheder 2016 både i ringe og øreringe

Spinning Jewelry byder på smukke forårsnyheder

Måske du allerede er bekendt med smykkerne fra Spinning Jewelry. Mange kender de simple fingerringe, der kan kombineres på kryds og tværs, men faktisk er Spinning Jewelry meget mere end bare smukke Spinning ringe. Også armbånd, vedhæng og øreringe er at finde i sortimentet og netop nu er forårsnyhederne begyndt at tikke ind. Klare, lyse farver dominerer forårskollektionen, der symboliserer lysere, varmere tider.

Unikke smykker med masser af personlighed fra Spinning Jewelry

Selvom smykkerne fra Spinning Jewelry er fremstillet på forhånd, er de nemme at kombinere til et unikt smykke, der afspejler din personlighed. Smykkerne er fremstillet i sterlingsølv, forgyldt sølv og er dermed smykker i god kvalitet, der holder til lidt af hvert og bliver ved at være smukke i mange år fremover. På vores hjemmeside finder du en størrelsesguide til fingerringe, så du kan vælge den helt rette størrelse, der passer til den finger, du ønsker at bære ringen på.

Nyhederne fra Spinning Jewelry kan findes på vores webshop, hvor smykkerne forhandles til en særligt god pris. Du har dog også mulighed for at kigge forbi butikken i Jyllinge og se smykkerne med dine egne øjne og prøve dem på, alt det du vil, før du beslutter dig.