Jane Kønig SS22 smykker

Byd velkommen til BERMUDA SS22 fra Jane Kønig!

Inspirationen bag Jane Kønig smykker

Hvis der er noget, vi kender Jane Kønig for, så er det opfindsomhed, kreative designs og eminent kvalitet. Det er i den grad nøgleord for den nye SS22 kollektion ”BERMUDA”. Bermuda kollektionen er landet, og den er farverig, forunderlig og inspirerende. Selv siger Jane Kønig om den alsidige smykkekollektion, at det er en harmonisk blanding af inspiration for neo-punk-kulturen og vintage stilarter i kombination med både bløde og kantede former og farverige twists:  

”Vi har denne gang valgt at designe en kollektion, med flere statement pieces med kant og karakter. Andre styles i kollektionen kan associeres med den forrige Row kollektion, med runde og bløde låse, nu i en nyfortolkning med koral, turkis og malakit. For mig trækker kollektionen referencer til Neopunk og gamle vintage smykkefund, men jeg kan se flere sammenligninger. Det er en kollektion mange forhåbentlig kan identificere sig med, fordi den netop ikke hæfter sig ved én bestemt stilart. Det er absolut noget af det, jeg finder mest tiltrækkende ved kollektionen.” 

Jane Kønig smykker til alle 

Jane Kønig smykker fra Bermuda kollektionen er designet til, at vi alle kan spejle os i dem.  Uanset om vi er til det kreative og farverige touch, eller om det skal være et klassiske og enkelte look. Her er der noget for alle. Er man ikke bange for accessories, der kalder på noget opmærksomhed, er Jane kønig øreringe og jane kønig halskæder som Bermuda Malachite, Bermuda Turquoise og Bermuda Coral lige sagen. Malachite perler er smukke, dybgrønne nuancer med stribede aftegninger. Turquoise er som navnet antyder en iøjefaldende frisk tyrkis. Coral er den sommerlige og varme rød/orange changerende farve.  

Men bare rolig, er du mere til det afdæmpede look uden knald på farverne, er der også jane kønig smykker til dig. Den nye kollektion byder nemlig også på styles som repræsenterer Bermuda-trekanten i et sølv og guld twist. Se bare Chunky Bermuda Triangle creolerne og de store, slimlook Bermuda Triangle creoler.  

Smykker fra Jane Kønig i eminent kvalitet 

Jane’s smykker er kendt for at være til alle – der er små, elegante styles til dem, der bedst kan lide et diskret smykkelook, og så er der de store, voluminøse statement smykker til dem, hvor smykkerne gerne må ”larme lidt”. Der er smykker til alle. Og det er der især fordi, Jane Kønig producerer sine smykker i både 925 sterlingsølv og 18kt. Forgyldt sterlingsølv. Det betyder samtidigt, at kvaliteten på smykker fra jane kønig er helt i top. 925 sterlingsølv og 18kt. Guldbelægninger er nogle af de bedste typer materialer, man kan bruge i smykkeproduktion. Og så bliver der selvfølgelig udelukkende brugt ægte, smukke natursten og ferskvandsperler til alle de populære ringe, armbånd, halskæder, øreringe og ankelkæder fra Jane Kønig. 

Gamle smykker i nye klæder 

Nogle af de mange fine smykker i den nye BERMUDA kollektion er en nyfortolkning af smykker, vi tidligere har set i ROW-kollektionen. Tidligere var både ringe, øreringe og halskæder fra Jane kønig prydet med ferskvandsperler, hvor de nu er med malachite-perler, turkis-perler og coral-perler. Ikke desto mindre er smykkerne stadigvæk superfine – og superpopulære! 

 Shop hele BERMUDA kollektionen online hos Guldcenter.dk! 

Har du fået smag for mere, så se smykkerne fra Pernille Corydon‘s sommer 2022

1 thought on “Byd velkommen til BERMUDA SS22 fra Jane Kønig!

Der er lukket for kommentarer.