Nyheder fra Pernille Corydon! “Essence of Spring” SS22

Pernille Corydon smykker

Velkommen til Essence of Spring! 

Det spirende forår minder os om, hvordan vi alle er på vej ud af vinterens mørke, og hvordan naturen går sin helt egen og magiske gang. Hvert forår lancerer Pernille Corydon sin SS-kollektion. SS står for Spring/Summer og i år er det ”Essence of Spring”, vi byder velkommen.
Essence of Spring kollektionen kom i 2 forskellige lanceringer, så de mange uendeligt fine Pernille Corydon smykker kan komme til deres ret. Første del af kollektionen udkom i februar med en masse fine smykker i både 18kt. Forgyldt sølv og 925 sterlingsølv og så selvfølgelig med en masse, smukke natursten. Første drop giver følelsen af frihed, forår og farvestrålende silhouetter. Essence of Spring kollektionen er et farverigt designunivers med sten og ferskvandsperler, der passer perfekt til foråret og sommerens lette og lyse outfits. 

Smykker i 2 drops 

Her i drop 1 er det især Rainbow-smykkerne, der er utroligt populære. Rainbow serien byder både på Hoops, ørekæder, halskæder, ringe og armbånd i forgyldt sølv og sølv, som er helt fortryllende. Selvom forår betyder farver, så er det ikke det eneste, den nye kollektion fra Pernille Corydon kan. Der er nemlig også naturlige og smukke ferskvandsperler i massevis. Ocean ørestikker, Ocean Treasure ørekæder, Ocean Pearl halskæder, Ocean Pearl armbånd og selvfølgelig Ocean Pearl ankelkæder, så vi kan blive rigtig strandklar. At bruge ferskvandsperler som inspiration og omdrejningspunkt for ringe, øreringe, halskæder og armbånd er meget populært og trender enormt i øjeblikket, så Pernille Corydon designer sig virkelig ind i tidens trends og tendenser. 

Smukke farver på Pernille Corydon smykker 

En farve der er gennemgående inspiration for både smykker i drop 1 og drop 2 er farvestrålende og frisk grøn. I drop 1 er det Hope-smykkerne, som er fine øreringe af forskellige typer og designs. Denne eventyrlige grønne farve går igen i drop 2, hvor Ocean Hope smykkerne blev lanceret. Ocean Hope er organiske former og silhouetter komplementeret med de smukkeste, grønne aventuriner i både ørestikker, ørekæder, øreringe, halskæder, armbånd og ankelkæder. Én af de styles, vi spår bliver en favorit, er Ocean ringen. Det gør den fordi, den har en smuk, bølget, organisk overflade, som reflekterer lys på allerfineste vis – og så er den perfekt til at blive stacket med ens yndlingsringe, og det taler meget ind i tidens trend med at bære mange forskellige ringe på én gang i ét smykkelook. Det samme gælder faktisk øreringe. Jo flere øreringe, des bedre. Og der bliver især Pine Hoops, Bloom Box og Sea Reflection Hoops populære. 

Pernille Corydon smykker i god kvalitet 👌

Pernille Corydon lancerer hvert år minimum 2 kollektioner, som repræsenterer, symboliserer og komplementerer årstiden og modetrends. Her er Essence of Spring ingen undtagelse. Noget af det absolut bedste ved Pernille Corydon smykker er, at de ikke alene er skabt i utroligt fine designs, de bliver også lavet i branchens bedste materialer. Alle smykker fra Pernille Corydon laves i 925 sterlingsølv og smykkerne i guld, er en 18kt. guldbelægning på det fine sterlingsølv. Det betyder, at du ikke bare får fine smykker, du går ikke på kompromis med kvaliteten – heller ikke selvom smykker fra Pernille Corydon ligger i et prisleje, hvor alle kan være med. 

Tag rigtig godt imod ”Essence of Spring” SS22 fra Pernille Corydon. Shop hele kollektionen online hos Guldcenter.dk! 

Se også nyhederne fra en anden dansk smykke-mastodont : Maanesten

1 thought on “Nyheder fra Pernille Corydon! “Essence of Spring” SS22

Der er lukket for kommentarer.