Enamel SS22 FLOWY DELIGHT blogbillede

FLOWY DELIGHT kollektionen fra Enamel CPH er landet

Ny kollektion fra Enamel CPH

Vi har glædet os længe, og endelig er den her! Den helt nye smykkekollektion fra Enamel Copenhagen “FLOWY DELIGHT” er landet på webshoppen. Gå ikke gå glip af det! Den nye kollektion af smykker fra Enamel består af hele 72 forskellige styles, der alle er fine, farverige og feminine. Har du fundet en favorit endnu? Vi kan ikke vælge!

Smykker med perler & natursten fra Enamel

Hvis der er én ting, som Enamel er utroligt dygtig til, så er det farverig elegance. Enamel bruger farver på en fin og integreret måde i deres smykker, at man ikke bliver overvældet af farvestålende udtryk. Selvom der faktisk er masser af farver. Et rigtig godt eksempel på dét er de ikoniske Lola Rainbow halskæder. Det samme gælder selvfølgelig smykker fra den nye kollektion, for se bare de smukke “My Name, My Story” halskæder fra Enamel, som også er fra den nye FLOWY DELIGHT kollektion. De er spækket med funklende zirkoner i regnbuens farver, men på en utroligt fin og diskret manér.

Noget af det allerbedste ved Enamel er også deres elegante brug af både ægte ferskvandsperler og ægte natursten og zirkoner i deres smykkedesigns. Se bare f.eks. Aviva Forest øreringe og Zoie Forest øreringe, der har smukke natursten og perler i et design, der passer perfekt til foråret. Begge par øreringe er fra den nye FLOWY DELIGHT kollektion.

Enamel betyder Emalje

Det man absolut ikke kommer udenom hos Enamel, det er deres skønne brug af emalje i mange facetter og former på deres fine smykker. Faktisk betyder navnet “ENAMEL” emalje på engelsk, og der dérfra meget af inspirationen kommer. Fine emaljekugler og emaljedetaljer finder man på alt fra ringe og øreringe til armbånd og halskæder.

Vores Enamel smykke favoritter

Det kan være svært at vælge en favorit, når der er så mange fine Enamel smykker at vælge imellem fra FLOWY DELIGHT kollektionen, men hvis vi absolut skal, så er der især én style, der virkelig har taget os med storm. Det er selvfølgelig Sparkling Luna! Sparkling Luna creolerne simpelthen bare WAUW! De er store, brede, chunky, 18kt. forgyldte og helt fuld af funklende zirkoner! Sparkling Luna er oplagt at bruge til fest eller andre store begivenheder, hvor man gerne må gøre lidt mere ud af det, men mon ikke også at bruge dem til hverdag? Hver dag er jo en fest!

Vil du læse mere om sommerens nyheder så se hvad Maanesten kan byde på sommeren2022

1 thought on “FLOWY DELIGHT kollektionen fra Enamel CPH er landet

Der er lukket for kommentarer.