Dansk Design fra Pernille Corydon Golden Fields ss24

Pernille Corydon Golden Fields nyhederHar du også ventet på at nyhederne fra Pernille Corydon skulle blive klar? Du er heldig for de er lige landet i butikken. Det er altid spændende at pakke nyhederne ud og se hvilke smykker Pernille Corydon har valgt at lægge fokus på i år og det er sjældent vi bliver skuffede. Som i det bliver vi faktisk aldrig!

Hvis der er noget du kan være sikker, så er det at Pernilles smykker altid er lavet med en stærk design identitet. Designet er lavet i en enkelt nordisk stil, med rødder i skandinavisk og dansk design kultur. Med overflade i mat og blankt sølv og forgyldt sølv får du smykker der står stærkt både når du bruger dem alene eller kombinere dem med dine andre smykker.

Wild Poppy smykker fra Pernille Corydon

Wild Poppy er en smykkeserie med blomster. Blomsten er lavet som en stiliseret valmue og du finder den på både øreringe, halskæde og armbånd. Især øreringene er helt fantastiske og findes som både sticks og kædeøreringe. Helt smukt bliver det når du kombinerer de to øreringe og kaster dig ud i det vilde blomsterlook.

Pernille Corydon smykker med farvede sten

Golden Fields smykkerne er slet ikke til at komme uden om. Hvis der er en serie, smykker vi skal kategorisere som statement smykker så må det være Golden Fields. Smykkerne er lavet på en kæde hvor der er tilføjet smykkesten som Yellow Quartz, Peach Moon Stone, Canelian, Sand Stone, Pink Tourmalin. Alle sten med stærk symbol betydning som feminin styrke, selvtillid og kreativitet og beskyttere mod negativ energi. Du kan også bare se smykkerne med de flotte sten som fantastiske smykker til sommeren, hvor lyset og energierne forandres og humøret ofte bliver list lysere hos os alle.

Smykker til konfirmander og studenter

Pernille Corydons smykker er ALTID populære når der skal findes gaver til først årets konfirmander og senere studenterne. Med et klassisk smykke i dansk design kan du være sikker på at give en gave der bringer lykke. Når smykket så endda er fra en kendt dansk smykkedesigner, er lykken gjort.

Pernille Corydon har lavet smykker i efterhånden mange år og taler men dansk smykkedesign er hun en meget stor spiller på banen. Alligevel har hun formået at holde mærket nede på jorden og stilen lige til og simpel. Noget der kendetegner godt dansk design.

Er du blevet nysgerrig på at se Pernille Corydon smykkerne er det bare med at komme i gang. Du kan se store dele af kollektionen på Guldcenter eller i vores butik i Jyllinge.


Starlight necklace fra Pernille Corydon

Pernille Corydon øreringe

Pernille Corydon smykker