Maanesten SS22 blogbillede

Sommerens Surrounding Shapes kollektion fra Maanesten

Sommerens smykker fra Maanesten ☀️

Foråret er på vej, og inden vi ser os om, er det sommer igen. Stille og roligt spirer naturen for øjnene af os og både påskeliljer, krokusser og erantisser skyder op omkring os og solen stråler. Det er tid til at smide vintertøjet, men ved du, hvad det også er tid til? Nye smykker og forårskollektioner fra alle vores smykkebrands!

Maanesten er ét af de brands, vi venter på med stor forventningsglæde, og nu er den blevet indfriet. Deres nye SS22 kollektion “Surrounding Shapes” er nemlig landet, og den er en magisk hyldest til Moder Jord. Alle de nye Maanesten smykker byder på lyse farver, formede silhouetter og glimtende smykkelooks.

Maanesten smykker i god kvalitet 👌

Maanesten smykkerne fra deres nye kollektion er et længe ventet tegn på forår, men noget tyder på, at det har været ventetiden værd. For smykkekollektionen der omfatter både ringe, øreringe, armbånd og halskæder er helt fortryllende.  Næsten alle de nye smykker fra Maanesten er prydet med masser af utroligt fine og ægte natursten, og der er virkelig kræset om detaljerne. Smykker fra Maanesten produceres udelukkende i 925 sterlingsølv og 18kt. forgyldt sterlingsølv og med ægte natursten og funklende zirkoner. Se bare f.eks. de fantastisk smukke Nerea øreringe og de endnu smukkere Elvira øreringe.

I smykkerne fra Maanesten er natursten som iolit, labradorit, citrin, peridot, månesten, solsten, og mange flere. Uanset om du har forelsket dig i en maanesten ring, maanesten øreringe, Maanesten halskæde eller Maanesten armbånd, er du sikker på at få et fint smykke, som er i høj kvalitet.

Vores favorit smykker fra den nye Maanesten kollektion

Når der er SÅ utroligt mange fine styles at vælge imellem, er det selvfølgelig ikke nemt at udpege favoritter. Surrounding Shapes-kollektionen består af ringe, øreringe, halskæder og armbånd, som alle er utroligt fine til forårets outfit og sommerens lette sommerkjoler, så det bliver let som en leg at sammensætte et smykkelook til SS2. Vi har valgt at highlighte 6 favoritter; 3 i sølv og 3 i forgyldt sølv, så du kan blive inspireret allerbedst. Vores favoritter er:

1. Avia halskæde i forgyldt sølv
2. Elisa øreringe i forgyldt sølv
3. Frida ring i forgyldt sølv
4. Isolde øreringe i sølv
5. Ivi halskæde i sølv
6. Oda Bangle armbånd i sølv

Er du vild med smykker der emmer af sommer og farver så se nærmere på nyhederne fra Enamel Copenhagen

Har du en favorit fra den nye kollektion endnu? 😍

2 thoughts on “Sommerens Surrounding Shapes kollektion fra Maanesten

Der er lukket for kommentarer.