Spar op til 60% på Januarudsalget hele januar

Januarudsalg hos Guldcenter.dkSpar 60% på Januarudsalget

Der er fuld gang i det store Januarudsalg og lige nu kan du spare helt op til 60% på smykker og andre varer online på Guldcenter.dk. I udsalget finder du virkelig mange af de populære danske brands som Maanesten, Pernille Corydon, Enamel Copenhagen, Mads Z og mange flere. I kategorien Smykker på udsalg finder du både smykker i sølv og guld, der er sat ned med væsentlige besparelser. Du spare helt op til 60% på udvalgte smykker og ure.

Maanesten udsalg

I det store Maanesten udsalg finder du smykker fra nye og lidt ældre kollektioner. Ens for alle smykkerne er at det enten er smykker der udgår fra leverandøren eller skal udgå af vores sortiment. Så kan vi få plads til nye varer og du kan få billige smykker. Dette betyder derfor også at der kun er et bestemt antal på lager og når der er udsolgt har vi ikke mulighed for at skaffe flere.

Shop Maanesten udsalg

Se det store Pernille Corydon udsalg

Elsker du smykkerne fra Pernille Corydon lige så højt som vi  gør vil du ELSKE at gå på opdagelse i vores helt specielle kategori vi har fyldt op med udsalgssmykker fra Pernille Corydon. Pernille Corydon smykker er smykker i et enkelt skandinavisk design. Smykkerne er nemme at kombinere med hinanden eller med smykker fra andre af vores brands.

Shop Pernille Corydon Udsalg

Enamel Copenhagen smykker på Udsalg

Med smykker fra Enamel Cph får du smykker der er farvestrålende og legende i deres natur. Pyntet med emalje og sten i fine farver, kan du mikse og matche dine smykker lige som du vil have dem og skabe dit helt eget personlige smykkelook.  Lige nu sparer du helt op til 50% på smykkerne fra Enamel Copenhagen og det tilbud varer måneden ud.

Shop Enamel Copenhagen udsalg

Smykker til under 300 kroner

Vil du bare gerne have rigtig mange smykker og er pengepungen ikke til den store investering? Se på vores udsalgskategori “Smykker til under 300 kroner” 

Her har vi samlet alle de smykker der er sat ekstra langt ned og har en pris der ikke når over 300,- .I sidste ende  håber vi du synes det er nemt at finde rundt på vores hjemmeside og at du finder det du leder efter.

Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Det kan du gøre på telefon 46731089, pr mail på kontakt@guldcenter.dk eller du kan benytte chatten på vores hjemmeside. Så vil vi hurtigst muligt besvare dit spørgsmål så godt som muligt.

Du læse mere om udsalg på Guldcenter lige her:-)