Julepynt fra serien H.C. Andersen by Nordahl Andersen

H.C Andersens eventyrophæng til julen.

Serien indeholder både reproduktioner af H.C. Andersens papirklip og andre juledekorationer, der er inspireret af hans historier.

I år har Nordahl Andersen udvidet serien med eventyret om snedronningen der indeholder et juletræsophæng, et kræmmerhus og et hjerte alle med snedronningen flettet ind i.

Julepynten af H.C. Andersen papirklip julepynt kan købes enkeltvis eller samlet isamlinger af 3-4 stk. samlet og kommer i forgyldt eller sølv. De bliver leveret i de fineste gaveæsker og er oplagte som værtindegaver, adventsgaver eller bare til at samle på hjemme. Ophængene  kan også bruges som bordpynt på julebordet og fx kan vedhænget på juletræslyseholderne tages af, så de fint kan dekorere en servietholder eller en lysestage med et lille bånd istedet. Også juletræsophænget findes i mange varianter – bland andet ballerinaen og tinsoldaten, svanen og den grimme ælling eller hvad med nattergalen eller Ole lukøje?

Vi glæder os til igen i år at sælge en masse julepynt til jer og  en ting er sikkert – julen er godt begyndt, når der bliver pyntet op med de fine forgyldt papirklip fra H.C. Andersen.